Als je graag naar de film gaat en het ook leuk vindt dit samen met anderen te doen, kun je je aanmelden bij de ’filmclub’. Steeds meer mensen hebben zich hier de afgelopen tijd bij aangesloten. De club van geïnteresseerden bestaat inmiddels uit achttien personen.


De filmagenda van theater De Omval in Diemen is leidraad voor de keuze van de film. Gemakkelijk bereikbaar en dichtbij huis. Iedere maand selecteren we een film. Via een groepsmail wordt iedereen op de hoogte gesteld. Je kunt zich daarvoor per mail opgeven. Ook op de website van stadsdorp Geerdinkhof is in de agenda de datum van het filmbezoek te vinden.

Daarnaast kan iedereen ook zelf via de mailgroep een voorstel doen en vragen wie zin en tijd heeft om mee te gaan. Met diegenen, die daarop reageren, wordt vervolgens een definitieve afspraak gemaakt. 

Succes gegarandeerd wat betreft discussie na afloop over de film. En tegelijk een mooie manier om elkaar beter te leren kennen, met zijn allen rond een grote tafel en een drankje bij de hand.

Kaartjes en vervoer regelen we altijd onderling.

Spreekt gezamenlijk filmbezoek je aan? Laat het weten aan Fia Driessen per e-mail:

fiadriessen@gmail.com