Ik heb een aanbod voor een ‘walking dinner’ voor je!

Er zijn nu twee proefrondes in Geerdinkhof geweest. Na de eerste en de tweede keer dachten we: we gaan nog een keer oefenen. Maar nu denken we dat we de aanvangsproblemen hebben overwonnen en dat het misschien leuk is om met meer mensen een tweede groep te vormen.

Bij de tweede keer zijn we begonnen met een drankje en een hapje op adres 1, vandaar naar het tweede adres voor bloemkoolsoep met stilton-kaas. Daarna was het even lopen naar het derde adres, voor het hoofdgerecht van linzenschotel en bloemkoolcouscous. Vervolgens was vlakbij het laatste adres voor het dessert: kersentaart en koffie en thee. Er is heel wat gewandeld en gereden met de scootmobiel voor het ‘walking’-gedeelte van het diner.


Wat is er zo leuk aan dit concept?

Voor mij is dat het gegeven dat iedere kok zich concentreert op één gang. En verder dat ik in drie andere huizen welkom was.

Af en toe was het wel even moeilijk om alles af te stemmen, zoals datum en tijdstip. En: hebben we rekening gehouden met alle dieetwensen? Bijvoorbeeld: geen vlees, lactosevrij, geen vis, geen wijn.
Maar hoe dan ook: iedere keer heb ik een heel leuke en afwisselende avond gehad!

Ik probeer eind september /begin oktober een of twee ‘walking dinners’ te plannen. 
Als je belangstelling hebt, neem dan contact op met mij, Janna Matthijsen: jmatth44@xs4all.nl