Moderne dans voor iedereen van 60 tot 100 jaar gaat weer van start in Amsterdam

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 20 januari welkom op een van de 14 danslocaties in Amsterdam en Amstelveen.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles. 

De danslessen worden wekelijks gegeven in Amsterdam Noord, Centrum, Oost, West, Zuid, Zuidoost en Amstelveen. Van 20 tot en met 24 januari vinden op elke locatie kennismakingslessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente
Amsterdam en biedt lessen voor 60+, 40+, speciale Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend mee kan doen, en CLUB DANS, gratis dansavonden voor jong en oud. 

Met Stadspas krijg je korting en de lessen zijn gratis voor mensen die op of onder bijstandsniveau leven.

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl